Beste Prijs Garantie

Route & Parkeren

Route: Openbaar vervoer

Vanaf Leiden NS Station
bus/lijn 20
Vertrektijden elke 16 minuten
Reistijd ca. 35 minuten
Vanaf Den Haag NS Station
bus/lijn 90/92
Vertrektijden elke 30 minuten
Reistijd ca. 45 minuten
Vanaf Haarlem NS Station
bus/lijn 90/92
Vertrektijden elke 30 minuten
Reistijd ca. 45 minuten

Route: Met de auto

Vanuit Amsterdam
U volgt de A4 langs Schiphol, na het brugrestaurant en het Shell Benzinestation houdt u Leiden West-Den Haag Centrum aan (=A44). Op de A44 neemt u afslag nr 6 t.w. Noordwijk/ Voorhout / Oegstgeest Noord. Aan het einde van de afslag bij de 2e stoplichten (in Voorhout) gaat u rechtsaf, de volgende stoplichten rechtdoor, en ook de 3e stoplichten rechtdoor. U bevindt zich nu op de Quarles van Uffordstraat. Bij de vuurtoren aangekomen gaat u met de bocht mee naar links. Hotel Aan Zee ligt na 200 meter aan uw linkerhand.

Vanuit Den Haag
U volgt de A44 vanuit Den Haag, langs Wassenaar en neemt afslag Noordwijk. Aan het einde van de afslag bij de stoplichten linksaf onder de weg door en bij de 2de stoplichten rechtdoor richting Noordwijk, u rijdt nu langs de vaart, bij de eerste stoplichten (in Voorhout) gaat u rechtdoor, de volgende stoplichten ook rechtdoor, en ook de 3e stoplichten rechtdoor, u bevindt zich nu op de Quarles van Uffordstraat. Bij de vuurtoren aangekomen gaat u met de bocht mee naar links. Hotel Aan Zee ligt na 200 meter aan uw linkerhand.

Parkeren

Wij hebben voor u een parkeervergunning à € 5,00 per nacht, met een maximum van € 15,00 per verblijf. Deze vergunning is geldig op het Wantveld, gelegen op ca. 500 meter van het hotel.

Indien u uw fiets meeneemt, kunt u deze gratis stallen in onze fietsenkelder, alwaar elektriciteit aanwezig is.

 

 

Previous image Next image